Appartement Type A

De vier appartementen van dit type hebben een woonoppervlak van maar liefst 153 m2. Ze hebben drie slaapkamers, waarvan de grootste slaapkamer ruim 16 m2 meet met een ruime walk-in closet. Het appartement heeft standaard 1 badkamer en de 2e badkamer is een optie. De woonkamer met open keuken is riant en licht en geeft toegang tot het balkon op het zuidwesten. De keuken zit aan de achterzijde gesitueerd ter plaatse van het balkon, de woonkamer (straatzijde) heeft frans balkon. Vanuit de hal heeft u toegang tot de drie slaapkamers en twee badkamers. Ook is er een berging met aansluitingen voor wasmachine en droger.

 

 

 

 

 

 

 

 

Appartement Type A met optie

De optie variant van Type A heeft een extra douche in de plaats van de berging.

Appartement Type A - Eusebiusplein

 

Type A - Eusebius

 

terras/

Penthouse Type A

Op de bovenste verdieping van Eusebiusplein bevindt zich het penthouse van Type A. De indeling van dit appartement is gelijk aan de appartementen op de eerste drie woonlagen, maar heeft als extra de mogelijkheid van een dakterras. De grote lichtstraat zorgt voor extra lichtinval in de woonkamer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Penthouse Type A optie dakterras

Eventueel kan er gekozen worden voor een optie waarbij je via een trap in de woonkamer naar het optionele dakterras kan gaan. Ook is er de mogelijkheid tot een extra badkamer.

Appartement Type A - Eusebiusplein

 

Penthouse Type A - Eusebius

 

Achterzijde/

 

Appartement Type B

De vier appartementen van Type B zijn net even groter dan die van Type A. In deze appartementen is gekozen voor twee grote slaapkamers, waarvan de master bedroom maar liefst 25 m2 groot is. De andere slaapkamer heeft een ruime inloopkast. In de hal bevindt zich een aparte ruimte voor wasmachine en droger. De zeer royale woonkamer biedt volop indelingsmogelijkheden. En in de open keuken zou een kookeiland zeker niet misstaan. Het balkon op het zuidwesten is een heerlijke plek voor een kop koffie in de ochtend of een glas wijn later op de dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Appartement Type B met optie

De optie variant van Type B geeft mogelijkheid tot een bad in de standaard badkamer, en een extra douche in de slaapkamer. Ook word hier een extra kamer gerealiseerd.

Appartement Type B - Eusebiusplein

Optie B

 

voorzijde/

 

Penthouse Type B

Het penthouse van Type B is in de basis gelijk aan de drie appartementen van dit type op de andere woonlagen. Wil je dit appartement extra bijzonder maken? Kies dan voor een dakterras. De trap die toegang geeft tot dit bijzonder plekje in de stad bevindt zich in de hal. Dankzij de lichtstraat baadt deze ruimte in het licht en geeft zo een geweldige entree aan je penthouse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Penthouse Type B met optie dakterras

De optie variant van het penthouse Type B geeft mogelijkheid tot een extra douche in de slaapkamer. Ook word hier een extra kamer gerealiseerd. Daarnaast wordt in de hal een trap geplaatst, die toegang geeft tot het dakterras.

 

Appartement Type B - Eusebiusplein

dakterras

 

 

Eusebiusplein

MELD JE AAN ALS BELANGSTELLENDE
 

Zie jij jezelf wel wonen in een Eusebiusplein appartement of penthouse? Meld je dan aan als belangstellende. Zo gauw de appartementen in verkoop gaan, hoor je dat als eerste.  De verwachting is dat het project al in 2020 opgeleverd zal worden. We houden je graag op de hoogte.


Aanmelden

Meld je aan als belangstellende

Zie jij jezelf wel wonen in een Eusebiusplein appartement of penthouse? Schrijf je dan in als belangstellende. Zo gauw de appartementen in verkoop gaan, hoor je dat als eerste.  De verwachting is dat het project al in 2020 opgeleverd zal worden. We houden je graag op de hoogte. 

Schrijf je in