HET LEVEN IS GOED IN DE ZUIDELIJKE BINNENSTAD


Arnhem bruist als nooit tevoren. De stad maakt een geweldige metamorfose door die je misschien nog wel het beste kunt ervaren in de zuidelijke binnenstad, tussen het stadscentrum en de Rijnkade. Hier gebeurt op dit moment van alles en daar maakt Eusebiusplein ook deel van uit. 

 

Alles wat wonen in de stad zo geweldig maakt, vind je op loopafstand van Eusebiusplein. De weekmarkt, Rozet, Focus Filmtheater, Musis en het Stadstheater bijvoorbeeld. Maar ook de zeven straatjes met bijzondere winkeltjes, cafeetjes en geweldige restaurants. En ook in de binnenstad zelf kun je eindeloos shoppen, borrelen en uitgaan. Arnhem leeft en is een geweldige stad om te wonen.

Maar misschien ga je liever flaneren op de Rijnkade? Een hapje eten in de nieuwe Foodhall of met het pontje naar de zuidzijde van de Rijn waar je eindeloos kunt struinen door het geweldige natuurgebied Stadsblokken-Meinerswijk? Of juist meer naar het noorden, waar je de befaamde stadsparken als Sonsbeek en Zypendaal vindt. Arnhem heeft het allemaal, je verveelt je hier geen dag.

MELD JE AAN ALS BELANGSTELLENDE
 

Zie jij jezelf wel wonen in een Eusebiusplein appartement of penthouse? Meld je dan aan als belangstellende. Zo gauw de appartementen in verkoop gaan, hoor je dat als eerste.  De verwachting is dat het project al in 2020 opgeleverd zal worden. We houden je graag op de hoogte.


Aanmelden

Meld je aan als belangstellende

Zie jij jezelf wel wonen in een Eusebiusplein appartement of penthouse? Schrijf je dan in als belangstellende. Zo gauw de appartementen in verkoop gaan, hoor je dat als eerste.  De verwachting is dat het project al in 2020 opgeleverd zal worden. We houden je graag op de hoogte. 

Schrijf je in