WONEN IN DE STAD WAS NOG NOOIT ZO GEWELDIG

 

Het Eusebiusplein ligt in het verlengde van de Weerdjesstraat en de Trans in de zuidelijke binnenstad. Een gebied dat volop in ontwikkeling is. Hier komen steeds meer winkels, uitgaansgelegenheden en woningen. Oude kantoorpanden worden getransformeerd tot luxueuze appartementen met alle voorzieningen voor de deur. 

 

Appartementen en penthouses
 

Ook Eusebiusplein is zo’n voormalig kantoorpand dat een woonbestemming krijgt. In totaal komen er in het gebouw 8 royale appartementen verdeeld over vier woonlagen. De penthouses op de bovenste verdieping zijn een echte kroon op het complex. Hier heb je de mogelijkheid een dakterras te realiseren. Zie jij jezelf al borrelen met aan de ene kant uitzicht op de Eusebisukerk en de andere kant de natuur van Stadsblokken-Meinerswijk? 

De Appartementen

 

 

Complex

Deel in zoals jij wilt

Je hebt de keuze uit appartementen met twee of drie slaapkamers, eventueel zelfs met een walk-in closet. Een tweede badkamer is in elk appartement mogelijk en de woonkamers met open leefkeuken zijn heel royaal en lekker licht dankzij de grote raampartijen. Uiteraard heb je ook de beschikking over een aparte was-en droogruimte. 

Bekijk de woningtypes

Privé parkeerplaats

Wonen in de stad, maar toch je auto voor de deur? Het kan in Eusebiusplein. Achter het gebouw bevinden zich acht parkeerplaatsen, voor elk appartement eentje. In de onderbouw van het complex bevinden zich de bergingen en de luxueuze entree is voorzien van een lift. Aan alles is gedacht om jou zo comfortabel mogelijk te kunnen laten genieten van alles dat wonen in de stad zo bijzonder maakt. 

Prijsindicatie: € 450.000,- € 590.000,- v.o.n.

 

Slaapkamer/

Meld je aan als belangstellende

Zie jij jezelf wel wonen in een Eusebiusplein appartement of penthouse? Schrijf je dan in als belangstellende. Zo gauw de appartementen in verkoop gaan, hoor je dat als eerste.  De verwachting is dat het project al in 2020 opgeleverd zal worden. We houden je graag op de hoogte. 

Schrijf je in